top of page

Cake Smash

Hoera jullie kindje wordt al 1 jaar!  Heerlijk kliederen, smullen en smashen van de Giant cupcake. Het decor wordt speciaal aangepast om in de verjaardagsstemming te komen. De Cake Smash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Kom jij ook lekker smullen en feesten?

Hoe gaat het in z’n werk?

De ingrediënten zijn simpel: je kind, een taart en de perfecte omgeving. De uitkomst elke keer weer bijzonder. Je kind is de ster en bepaalt het verloop van de shoot. Ik zorg voor de juiste sfeer en volg het kind met de camera. Benieuwd hoe dat er uit zou kunnen zien? Er zijn verschillende foto's van cake smash sessies te vinden in mijn Galerij

De Cake Smash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de Cake Smash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart. Wordt je kindje bijna 2 jaar, dan is uiteraard ook een cake smash mogelijk. Het is belangrijk dat je ruim op tijd een afspraak maakt voor een cake smash fotoshoot. Dit in verband met het bestellen van de taart naar wens. Wil je meer informatie over een Cake Smash? Neem dan Hier contact op! 

Cake Smash
Cake Smash
Cake Smash
Cake Smash
Cake Smash
Cake Smash
Cake Smash
bottom of page