top of page

Newborn Fotoshoot Voorschoten

Opzoek naar een Newborn Fotoshoot in Voorschoten?

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap of de geboorte van jullie baby! Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor een mooie newborn fotoshoot in de omgeving van Voorschoten?
Ik ben gespecialiseerd in newborn fotografie aan huis.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes, teentjes, donshaartjes van je baby? De tijd gaat snel, klinkt cliche, maar het is echt zo. Laat het vastleggen met mooie foto’s zodat je de rest van je leven nog van de foto’s kunt genieten!

Newborn Fotoshoot Voorschoten– Hoe gaat het in z’n werk?

In overleg met jullie wensen bepalen we welke stijl het beste bij jullie past, ik zal op basis hiervan alles klaar maken voor de newborn shoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, mutsjes, haarbandjes, manden etc. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires aandragen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. 

De mooiste newborn fotografie maak ik in de eerste 8 tot 20 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor nog in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd. We plannen een newborn shoot daarom het liefst al tijdens je zwangerschap. Wanneer je mij boekt, plan ik jouw uitgerekende datum in als ‘richtdatum’. De definitieve afspraak voor de newborn shoot plannen we dan zo snel mogelijk na de bevalling in. De newborn shoot wordt bij jullie thuis gedaan. Ik neem hiervoor mijn mobiele studio mee. Hierdoor kun je gewoon zonder stress in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Uit ervaring weet ik dat veel kersverse moeders dat zeer op prijs stellen. Voor je kleintje is het ook zeker minder stressvol. Er is voldoende tijd en ruimte om je kindje te voeden, te verzorgen en als het nodig is even te knuffelen. Verder vind ik het van belang dat je kindje comfortabel is en daarom gebruik ik alleen houdingen die het kleintje op dat moment prettig vindt.

Newborn Fotoshoot Voorschoten – Al vanaf 159 euro!

KLIK HIER voor de verschillende opties.

voetjes srgb logo
_MG_7426
_MG_7336
handen 1 SRGB LOGO
lauren ingestopt gaap srgb logo
beertje vrij gezicht srgb logo
lauren vlinder srgb logo
lauren deken srgb logo
lauren tegenlicht srgb logo
bottom of page